Rox

Sowieso een potje 2 tegen 2 FIFA! Dat vind ik echt het mooiste wat er is. Zet me op een onbewoond eiland neer met een tv en FIFA en.... oh shit, dan heb ik de mensen niet om mee te gamen! Na ja, wat ik wil duidelijk maken; FIFA is echt het ultieme genot. Voor de rest van alle andere games moet je me vooral lekker laten slapen.

Luuc

Wie zegt dat gamen ongezond is? Er zijn games waar je genoeg beweging mee krijgt en dat is toevallig ook datgene waar je mij voor wakker kunt maken. Sterker nog, Beat Saber is standaard mijn ochtendgymnastiek. Ik probeer iedere ochtend een half uur eerder mijn bed uit te gaan om nog even te spelen voordat ik ga douchen en aan mijn dag begin.

Koen

Mij kun je wakker maken om een potje te Smashen! Nu klinkt dit natuurlijk héél erg suggestief, maar ik heb het in dit geval uiteraard over Super Smash Bros. Ultimate! Rond het weekend van de release van de game speelde ik letterlijk hele nachten het spel door. Ik had de avonturenstand World of Light dan ook in enkele dagen al helemaal uitgespeeld. Nu speel ik regelmatig potjes online, en dit gaat zo af en toe uiteraard nog steeds ten koste van mijn slaaprust. Voor Smash Bros. mag je mij wakker maken, maar grote kans dat ik al wakker ben!