Jason Bourne – 28 juli

Jason Bourne (Matt Damon) keert deze zomer na een lange tijd ook weer terug op het witte doek. En niet om het één of ander, maar hij is niet meer het magere mannetje uit de eerste delen! De trailers laten zien dat hij zijn grimmige vecht verleden nog niet is verloren. Onderbouwd met flashbacks en het feit dat hij (eindelijk) zijn geheugen weer terug heeft.

Maar goed, zoals gezegd, "remembering everything doesn't mean you know everything". Gelukkig maar, anders houdt het verhaal snel op. Jaren na zijn verdwijning (The Bourne Ultimatum) duikt Jason Bourne onverwacht weer op, precies wanneer de wereld instabiel is. Gelijktijdig is er een nieuw programma gestart om hem, koste wat het kost, te vinden.

Regisseur Paul Greengrass is weer terug, waardoor de stijl geheel lijkt op de eerste drie delen. En voor de mannen onder ons: Alicia Vikander (Ex Machina) zal zich ook weer van haar beste kant laten zien!

Mike and Dave Need Wedding Dates – 28 juli

Eindelijk geen sequel of reboot maar gewoon een lekkere ongegeneerde komedie! Broers Michael (Adime DeVine) en David (Zac Efron) staan er om bekend familiegelegenheden te verpesten met gekke stunts. Maar wanneer hun grote zus gaat trouwen in Hawaii eisen de ouders dat hun jongens volwassen dienen te worden. Beginnend met dates voor de bruiloft.

En waar vind je nou de perfecte date? Juist, je adverteert gewoon tijdens The Wendy Williams Show dat de aandacht trok van Tatiana (Aubrey Plaza) en Alice (Anna Kendrick). Ze doen er alles aan om netjes en respectabel voor de dag te komen om zo mee te mogen naar de trouwerij in Hawaii. Maar wanneer ze daar eenmaal aankomen, blijkt dat de eerst zulke nette dames nog erger zijn dan Mike en Dave.