Het maakt eigenlijk niet uit wat je deze zomer nou van plan bent, stel je wilt even een flinke slag in die stapel games maken, dan hebben we je gedekt. Maar wil je juist lekker luieren aan het strand of in het zwembad, dan vinden we dat ook geen probleem en gaan we je natuurlijk ook uit de brand helpen met onze zomer tech.

Wil je dus met een gerust hart op vakantie of vakantie vieren? Houd je dan aan deze top 5 zomer tech en dan kun je nooit meer de mist ingaan. Tenzij je natuurlijk je paspoort of je koffer vergeet, maar daar kunnen wij ook niets aan doen.

5. Steelseries Siberia 800

Kijk jij toch wel heel erg uit naar de release van No Man’s Sky en wil je jezelf deze zomer helemaal verliezen en in je ruimteschip het hele heelal in je eentje verkennen? Dan moet je daar natuurlijk ook het beste van het beste op het gebied van headsets bij hebben. Een paar computerspeakertjes naast je desktop of laptop voldoen dan ook niet aan jouw eisen.

Deze nieuwe Steelseries Siberia 800 doen dat hoogstwaarschijnlijk wel en met verve, want je wilt volledige vrijheid ervaren wanneer je de ruimte aan het verkennen bent en dat kan ook met deze headset. De hoofdtelefoon is namelijk draadloos en heeft daarnaast ook een paar unieke functies.

Zit je al een paar uur achter je PC te spelen en begint je accu leeg te raken? Dan kun je zonder dat de headset uitvalt razendsnel de accu verwisselen. Geluidskwaliteit? Daar hoef je je zeker niet druk om te maken, de Steelseries Siberia 800 maakt namelijk gebruik van het 7.1 audio kanaal en dan mag je er wel vanuit gaan dat de headset je van je sokken gaat blazen.

Uiteraard hoef je de headset niet per se voor No Man’s Sky te gebruiken. Deus Ex en Lego Star Wars zijn natuurlijk ook nog titels waar deze headset zich prima voor leent. Voor 327,90 euro is de eerste van onze zomer tech van jou en hoef je de deur pas weer uit te komen wanneer de herfst begint.