Elk jaar wordt de hype rondom Valentijnsdag groter, de winkels verkopen meer en op de televisie worden de standaardfilms uit de kast getrokken. Inmiddels kunnen we Valentines Day en 50 First Dates niet meer uitstaan. En hebben wij daarom een nieuw lijstje gecreëerd mét toepasselijk reden. Koop wat kaarsjes en zorg voor iets lekkers dan is de avond zo geslaagd!

5. Fifty Shades

Of je nu een bankhanger of een bioscoopganger bent de Fifty Shades reeks haakt ontzettend goed in op de commercie rondom Valentijn. Zo verschijnt het inmiddels tweede deel, Fifty Shades Darker, op 14 februari in de bioscopen. Ditmaal beloven zowel de makers als de acteurs ons een beter verhaal dan zijn voorganger. Want laten we eerlijk zijn: deel een was een grote teleurstelling.

Het leven van literatuur student Anastasia Steele (Dakota Johnson) verandert snel wanneer ze verliefd wordt op Christian Grey (Jamie Dornan) . Een knappe, ietwat mysterieuze, miljonair die zijn zinnen heeft gezet op de stille Anastasia. Maar zijn de bedoelingen van deze charmante man wel goed? Het antwoord op deze vraag kun je ontdekken op Netflix!

Je hoeft geen literair hoogtepunt te verwachten, maar wellicht heeft het een goede invloed op de stemming tussen jou en je partner! Ten slotte zit de film vol vurige en gepassioneerde momentjes...