Voordat je deze lijst begint te lezen, is er natuurlijk wel een spoilervermelding waard. De meeste missies in The Legend of Zelda: Breath of the Wild zijn namelijk het tofst als je ze zelf ervaart, voordat je erover hebt gelezen. OP die manier heb je de optimale ervaring van wat er gebeurt en wat je moet doen. Bij deze een spoiler-alert dus.

5. The Priceless Maracas

We beginnen deze top 5 met misschien wel één van de meest unieke personages uit The Legend of Zelda: Breath of het Wild. Als je voor de eerste keer op pad bent naar Kakariko Village, kom je een grote, treurende boom tegen. Deze korok, een ras wat we ook al in de Wind Waker zagen, is zijn zaadjes kwijt voor zijn maracas, waardoor hij geen leuke muziek kan maken en kan dansen. Aan jou de taak om zijn zaadjes te zoeken.

Deze queeste is ontzettend makkelijk en is binnen een paar minuten te voltooien, maar het mooiste aan deze queeste is dat de korok jou heel goed kan helpen. Hestu, zoals de beste korok heet, kan namelijk jouw inventory groter maken! Door hem korok seeds te geven, die je krijgt als je koroks in de wereld vindt, vergroot hij je ruimte voor wapens, schilden of bogen. En dat heb je natuurlijk ontzettend hard nodig in de wereld van Breath of the Wild.

Nadat je dit drie keer hebt gedaan, zal Hestu zichzelf verplaatsen naar de volgende locatie. De queeste is hiermee officieel voorbij, maar het is aan te raden om weer op zoek te gaan naar Hestu om zoveel mogelijk ruimte te creëren in je inventory. Pluspunt is dat je hem dan weer kan zien zingen en dansen.