1. Ook singleplayer

Jawel, de nummer een in deze top 5 beste Titanfall 2 gameplay features is weggelegd voor een modus die in het eerste deel zeer gemist werd. We krijgen in de nieuwe Titanfall namelijk een singleplayer. Hopelijk dan ook in de stijl van de actievolle Call of Duty singleplayercampaign.

Stel je voor, een rollercoaster actiefilm die je meemaakt zoals in Call of Duty, maar dan compleet met de mechs die je kent uit Titanfall. Hoe tof is die gedachte? Precies, behoorlijk tof inderdaad.

Het feit dat EA behoorlijk goed heeft geluisterd naar de fans en daarmee ook een nieuwe singleplayer heeft toegevoegd is eigenlijk al reden genoeg om de nieuwe gameplay feature de eerste plaats in deze top 5 te zetten.

Wanneer je dan ook de kans krijgt om de singleplayer trailer van Titanfall 2 te kijken, dan snap je dat de nieuwe campaign behoorlijk tof gaat worden.

Een piloot die een band krijgt met een Mech en de Mech die regelmatig het leven van zijn piloot red. Dat verhaal alleen al maakt dat we de singleplayer aan de top van de Titanfall 2 gameplay features hebben gezet.

EA heeft op haar persconferentie laten weten dat de Titanfall 2 release zal plaatsvinden op 28 oktober en een pre-order is op dit moment al mogelijk. De game is al te pre orederen voor PC, Xbox One, en voor het eerst ook op PlayStation 4.