Natuurlijk gaan we in de aankomende maanden nog veel meer zien van de nieuwe shooter met de Titans als belangrijk onderdeel. Maar gelukkig laat ons EA ons niet in het luchtledige bungelen en heeft ze al een hoop nieuwe informatie naar buiten gebracht. Het lijkt erop dat EA naar de fans van de shooter heeft geluisterd en nieuwe veelgevraagde toevoegingen heeft gedaan.

In ieder geval weten we meer dan genoeg van de nieuwe Titanfall 2 gameplay features om een top 5 samen te stellen. Daarom hierbij dan ook zonder verdere omhaal: de top 5 beste Titanfall 2 gameplay features ten opzichte van zijn voorganger!

5. Makkelijker vinden van teams

Om te beginnen met een wat praktischer zaak. EA heeft via haar site laten weten dat het vinden van teams in dit deel van Titanfall in ieder geval een stuk makkelijker zal gaan dan in het vorige deel.

Hoewel we nog niet zoveel weten van deze nieuwe feature, kunnen we daarentegen al wel een beetje een voorspelling doen naar de werking van een van de tofste nieuwe titanfall 2 gameplay features. Waarschijnlijk wordt het eenvoudigweg simpeler om naar nieuwe teams te zoeken doordat EA het als aparte feature toevoegd aan de game.

Denk hierbij aan de manier waarop je naar squadmates zoekt in Battlefield. Wanneer je niet met je vrienden aan het spelen bent heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je op zoek bent naar een squad. wanneer deze manier van zoeken naar een team wordt toegevoegd als een van de nieuwe Titanfall 2 gameplay features, dan is het niet meer dan terecht om deze op te nemen in deze top 5.