Top 5 Super Smash Ultimate DLC Characters -  Meer na Piranha Plant

Het aantal speelbare personages in Super Smash Ultimate is al niet normaal veel. Voor ieder is er wat wils. Genoeg heavy's om uit te kiezen, zoals Donkey Kong, King K. Rool of King DeDeDe, maar liefst vier prinsessen, een keur aan verschillende Pokémon en ga zo maar door. Maar er is altijd ruimte voor meer.

De enige voorwaarde waar personages aan moeten voldoen is dat ze ooit in een game hebben gezeten die uit is gebracht op een Nintendo-console. Genoeg keuze nog over dus!

Begin dit jaar zijn er al wel personages gelekt die hoogstwaarschijnlijk in de game komen. Dit zijn Ryu Hayabusa, Steve van Minecraft, Doom Slayer van DOOM en Erdrick van de Dragon Quest-serie. Deze zullen om die reden dan ook niet in deze lijst verschijnen. Enkel personages die we nog niet eerder in een Smash-game hebben gezien, maar wel degelijk in aanmerking komen.

5. Raving Rabbids

Na de samenwerkingen die Nintendo heeft gedaan met Ubisoft en de games waarin Mario met de gestoorde witte konijnen uit het Ray-Man universum samen speelt, is het eigenlijk een wonder dat ze nog niet in de game zitten! De mogelijkheden voor hilarische aanvallen of een gestoorde Ultimate Smash zouden eindeloos zijn.

Juist om de reden dat er al vaker is samengewerkt tussen Nintendo en Ubisoft, is het helemaal niet zo 'n gekke gedachte dat de Raving Rabbids alsnog als een van de nieuwe Super Smash Ultimate DLC Characters uitgebracht gaat worden. Wij zouden het in ieder geval hilarisch vinden om Donkey Kong met een Rabbid van het speelveld te rammen.