Helaas zijn de kaartjes voor zaterdag al uitverkocht, maar tijdens gamescom kun je vanaf 2 uur ’s middags bij de Koelnmesse zelf voor 10 euro een middagkaartje kopen (als er nog kaartjes zijn). Mocht je de komende dagen in Keulen zijn, waag dan vooral een poging. Gamescom 2018 is namelijk zeker een bezoekje waard!

En niet alleen vanwege de games, hoewel die natuurlijk de belangrijkste rol spelen in Keulen. In deze top 5 redenen om gamescom 2018 te bezoeken, leggen we uit wat de beurs zo fantastisch maakt voor iedereen die erheen gaat. Als je je ooit hebt afgevraagd of het zin heeft om gamescom te bezoeken, lees dan vooral verder!

5. Bereikbaarheid

We zeiden het al aan het begin van deze special: Keulen is voor ons Nederlanders een stuk eenvoudiger (en ook niet onbelangrijk: goedkoper) te bereiken dan het verre Los Angeles. Om in de Duitse stad te komen kun je met het vliegtuig gaan, maar met een paar uurtjes in de auto of de trein ben je er ook.

Vooral als je niet veel geld hebt of nog niet over een rijbewijs beschikt, is de trein een goede optie: treinen richting Keulen rijden vrij regelmatig vanaf grote stations. Doordat je veel verschillende reismogelijkheden hebt, kun je ook makkelijker plannen, bijvoorbeeld als je na gamescom nog een dagje in Keulen wilt doorbrengen.