CES 2017 is nog niet heel lang bezig, maar toch zijn er op dit moment al heel wat verschillende gadgets aangekondigd. Smart is zoals voorgaande jaren weer heel erg populair. Maar gaan we niet een beetje te ver met het Smart maken van onze producten?

De meeste uitvinders denken dat we nog wel een beetje hulp kunnen krijgen als het gaat om de dagelijkse bezigheden. Daarom zijn er weer heel wat verschillende producten aanwezig tijdens CES 2017. Hier kun je de top 5 raarste gadgets van CES 2017 vinden:

5. Taclim Virtual Reality schoenen

Het spelen van VR-games zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de Taclim VR schoenen. De schoenen hebben namelijk de mogelijkheid om te vibreren, elke vibratie zal anders aanvoelen. Hierdoor zal het niet lijken alsof je echt over bijvoorbeeld stenen loopt.

De Taclim wordt geleverd met speciale controllers. Voor welk apparaat de Taclim zal gaan werken is nog niet bekend. Wel staat de maker met een PlayStation VR demo op de beurs, dus een PSVR mogelijkheid is in de toekomst zeker aanwezig.

De speciale VR-schoenen zullen trouwens niet goedkoop zijn. Een paar schoenen zal voor tussen de 1000 en 1500 euro worden verkocht.