Foto: Y-Brush

We kunnen allemaal wel raden dat merken als Samsung en Apple in het aankomende jaar weer nieuwe smartphones, smartwatches en andere gadgets gaan uitbrengen. De gadgets in deze lijst zullen voor minder mensen bekend zijn. Toch zijn deze apparaten ontzettend handig. Wie wil er nou niet sneller klaar zijn met tandenpoetsen of nooit meer zijn was vouwen? Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

5. Y-brush

Tegenwoordig krijgen we steeds meer apparaten die onze dagelijkse bezigheden makkelijker maken. Stofzuigen hoeft niet langer met de hand te gebeuren door de iRobot Roomba stofzuigers. En door middel van een smartwatch zitten bijna alle functies van een smartphone in je horloge. In 2019 komt de Y-Brush op de markt. Dit apparaat poetst in maar liefst tien minuten je tanden, waardoor je ‘s ochtends nog iets sneller de deur uit bent.

Het is eigenlijk heel simpel. Deze slimme tandenborstel stop je als een soort gebitsbeschermer in je mond. Nadat je een beetje tandpasta op de borstels hebt gedaan kun je het apparaat aanzetten. Na vijf seconden poetsen, draai je de borstel om zodat ook je bovenste tanden schoon worden gemaakt. Herhaal het proces en binnen tien seconden zijn je tanden helemaal schoon. Handig toch?

De Y-Brush is nu te pre-orderen voor 109,99 euro!