5. Pterosauriërs en Mosasauriërs

Jurassic World Evolution heeft meer dan genoeg uitgestorven prehistorische wezens die over het land heersen. De T-Rex, Velociraptors, Triceratops en alle andere bekende dinosauriërs kan je allemaal laten rondlopen in jouw eigen gemaakte park. Toch ontbreken er twee belangrijke soorten dino’s: de Pterosauriërs en de Mosasauriërs, of beter gezegd vliegende dinosariërs en zeedinosauriërs.

Deze twee soorten dino’s maakten een groot deel uit van Jurassic Park III en Jurassic World. De scène waarin de Mosasaurus de Indominus Rex opslokt in Jurassic World is één van de meest iconische en populaire scenes uit die film. Ook het stuk waarin de Pterodactylussen de gasten van Jurassic World belagen is extreem vermakelijk.

Jammer genoeg ontbreken deze twee soorten nog uit de game. Eén van de gave nieuwe Jurassic World Evolution features zou dan ook zijn om deze dino’s een mooi plekje in je park te kunnen geven. Een groot meer voor alle waterdieren en een volière voor de vliegende zou wat meer variatie in het park toevoegen.