Het was gisteren dat het trieste nieuws de oren trof van vele liefhebbers van games met draken, de ontwikkeling van Scalebound is gestopt. Langzaam verdwijnt de game en al haar trailers van de officiële Microsoft Studios' kanalen.

Dit betekent dat de fans die maar al te graag met draken aan de haal gaan, een alternatief moeten vinden. En wij willen daar graag bij helpen. Aangezien Scalebound niet de enige game is waar draken in voor komen, hebben wij een lijst samengesteld. Check hier onze top 5 games met draken.

5. The Elder Scrolls V: Skyrim

Het moment dat je de eerste draak in Skyrim tegenkomt en je hem moet gaan verslaan, een van de hoogtepunten van de game. Je hebt hem verslagen en het kostte je alle beetje energie die in je zat, je eerste draak nog wel! Hoe moet je die verschrikkelijke opperdraak "Alduïn" ooit gaan verslaan?

The Elder Scrolls V: Skyrim is het vijfde deel in The Elder Scrolls serie en is ontwikkeld door Bethesda. Skyrim is een groot en -door oorlog- verdeeld rijk. Om er nog een schepje bovenop te doen: dit rijk wordt bedreigd door de terugkeer van de almachtige draak Alduïn. Jij bent de uitverkorene, jij bent drakengeboren en de taak is aan jou om Alduïn te vernietigen en Skyrim te redden.

The Elder Scrolls V: Skyrim ligt al sinds 2011 in de schappen, maar door de jaren heen is er ontzettend veel content toegevoegd aan de game door middel van DLC uitbreidingen. Dus als je deze nog niet gespeeld hebt, heb je een mooie reden om de game nog eens opnieuw op te starten!

Wil je meer weten van deze game? Check dan onze The Elder Scrolls V: Skyrim Review!