Het jaar 2017 is in volle gang en de eerste maand komt al weer bijna aan zijn einde. De maand januari was volgeboekt met game releases zoals Resident Evil 7 en Yakuza 0, maar ook de maand februari heeft een mooie line-up voor ons klaar staan.

De line-up is erg divers: van real time strategy in de melkweg tot hack 'n slash in Japan. Van een ontdekkingsreis onder water tot een gigantische oorlog tussen eeuwenoude facties. Er is voor iedereen wat wils in de top 5 game releases februari.

5. Nioh

Yokai, het land van de samoerai wordt geteisterd door een plaag van demonen. Jij treedt in de schoenen van samoerai vechter William, een wijze zwaardvechter die door middel van zijn behendigheid met het zwaard moet zien te overleven. Maar het geteisterde land is niet voor de bangeriken bedoeld. Je zal nog een hele klus hebben aan de verdorven monsters die door het land dwalen.

Nioh zal ook beschikken over een multiplayer modus waar jou weg van het zwaard, op de proef zal worden gesteld. De ontwikkelaars zeggen dat de game erg veel van je skills zal vragen en dat de moeilijkheidsgraad erg hoog ligt. De game wordt ontwikkeld door de makers van de Ninja Gaiden serie, dus of de game moeilijk zal zijn, is niet zo moeilijk om te geloven!

Nioh is in ontwikkeling door Team Ninja en is beschikbaar vanaf 8 februari voor de PlayStation 4.