5. LawBreakers

LawBreakers daagt zelfs de beste spelers uit om te spelen in snelle, multiplayer FPS combat. Je kiest een rol uit een lijst van unieke karakters, die elk uitgerust zijn met verschillende bewegingsvaardigheden, slagvaardigheden en wapencombinaties. In de game heal je niet automatisch, maar zijn er verschillende punten over de maps verspreid waar de speler zich kan genezen.

Er zijn in totaal zes verschillende maps waarop spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Verken maps met landschappen van bijvoorbeeld de Grand Canyon, winkelcentra, en skigebergtes.

In LawBreakers krijg je de keuze uit negen verschillende rollen, vertegenwoordigd door 18 unieke karakters voor alle FPS-speelstijlen. Van Medics die zowel kunnen genezen als doden, naar hoogvliegende Vanguards die met een beweging van 360 graden kunnen opstijgen. Elke karakter is voorzien van meerdere wapens, spannende combo’s en bewegingssystemen.

Door al deze toffe features heeft deze game het gemaakt in de top 5 aankomende first person shooters van 2017. LawBreakers verschijnt op 8 augustus voor PlayStation 4 en PC.