Deze kanalen geven je meer dan alleen wat gameplay en een hard schreeuwende gast met een gek kapsel. De beste YouTube Gaming kanalen die we hier op een lijstje zetten, geven je namelijk een stukje diepte over games en leren je daadwerkelijk nieuwe dingen. Van trivia tot diepgaande documentaires, je vindt het hier allemaal!

5. DidYouKnowGaming?

We beginnen de lijst met beste YouTube Gaming kanalen met DidYouKnowGaming, het kanaal van Shane Gill. Op dit kanaal kun je alles vinden over video game trivia, easter eggs en de geschiedenis van games. Dit alles wordt gedaan door een mix van gameplay en een rustgevende voiceover.

De video’s hebben een goede lengte, waardoor het tempo hoog ligt en vermakelijk blijft. Je kunt echt voor de video gaan zitten om het te gebruiken als een geschiedenisles over een bepaald onderwerp in games, maar ook in de achtergrond werken de video’s fantastisch. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gamen terwijl de video aanstaat, zolang je maar geen game speelt waarbij je de focus erbij moet houden wegens het verhaal.