5. The Walking Dead: Michonne

Telltale Games werkt duidelijk graag aan verhalen binnen het universum van The Walking Dead. Terwijl het derde seizoen van de Walking Dead-serie al van start is gegaan, zou je bijna vergeten dat er ook nog een miniserie is gemaakt van het personage Michonne. Hierdoor worden de comics en verhalen van Telltale Games nauw met elkaar verbonden. In deze miniserie leren we wat er met Michonne gebeurt nadat ze de groep van Rick Grimes verlaat.

The Walking Dead: Michonne kenmerkt zich voornamelijk door het hoofdpersonage van de miniserie. Michonne is namelijk redelijk anders dan personages die we eerder in de TellTale Games voorbij zagen komen. Dit komt voornamelijk doordat Michonne de strijd tegen de Walkers het liefst met haar katana aangaat. Dit levert in deze game tot interessante gevechten en en ontsnappingspogingen waar hordes Walkers bij betrokken zijn.

De eerste episode van The Walking Dead Michonne werd op XGN beoordeeld met een 7.0. Alhoewel de eerste episode goed scoorde, sloot de laatste episode af met een magere 5,0.