In deze special nemen we een kijkje naar de verschillende speciale edities van de PlayStation 4 Pro die tot nu toe uitgekomen zijn. De enige voorwaarde voor een plek op deze lijst is dat het een PS4 Pro moet zijn en dat wij het in de winkel konden kopen. Geen speciale edities die bij wedstrijden zijn weggegeven dus.

5. Marvel’s Spider-Man

We starten de lijst met deze speciale versie van de PlayStation 4 Pro gebaseerd op de game Marvel’s Spider-Man. Deze PlayStation 4 Pro moet samen met de game uitkomen in september, maar door verschillende afbeeldingen hebben we al goed kunnen zien wat we ervan kunnen verwachten. Er kan weinig twijfel ontstaan over waar de PS4 op is gebaseerd; er staat namelijk een gigantisch Spider-Man logo op de console afgebeeld.

Verder is de console zelf rood met een vrij weinig poespas. Het past bij de simpele hoes die gekozen is voor de game, waar je Spider-Man op een rode achtergrond ziet. De bijpassende controller is ook rood met witte accenten. Het resultaat is een PS4 Pro die niet te vergelijken is met welke andere PS4 dan ook, hoewel niet iedereen fan is van de uitgesproken kleur.

De PS4 Pro Spider-Man Limited Edition heeft een adviesprijs van 470 euro.

Beste PS4 Pro Special Edition Consoles