Voor iedere Fortnite speler is het de ultieme eer: Victory Royale scoren en als allerlaatste overblijven tijdens een match. Het is je vast wel een keer gelukt, maar voor deze spelers is het de normaalste zaak van de wereld. Deze spelers uit eigen land staat op de ranglijsten als hoogste aangeschreven.

5. matteo22gta4fan

Op het gebied van usernames wint matteo22gta4fan zeker geen prijzen, maar gelukkig is dat ook niet waar het om draait. Er is eigenlijk ook helemaal niet bekend wie hij of zij precies is, want op Twitch heeft matteo22gta4fan ook geen profiel waar alle geniale acties te zien zijn. We weten in ieder geval wel zeker dat matteo22gta4fan genoeg kaas heeft gegeten van Fortnite. In ieder geval genoeg om op nummer 5 van deze lijst met beste Fortnite speler in Nederland te belanden.

Matteo22gta4fan heeft meer dan 12000 kills op naam staan, met een gemiddeld winpercentage van 54,20%. Dit is vooral behaald in Squads, maar ook in de andere modi doet deze speler het goed. Met een Kill/Death ratio van 5.23 weet je ook dat je in de problemen komt wanneer je matteo22gta4fan voor je krijgt.