Top 5 beste multiplayer apps - Speel met vrienden!

5. Kiwi Q&A app

Een van de top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen, is de Kiwi Q&A app. Kiwi Q&A is een geniale app waarmee je vragen kunt stellen en een antwoord op vragen kan geven. Je raadt al waar dit heen gaat: je vrienden gaan de gekste vragen stellen. Dit zorgt voor hilarische taferelen en misschien ook wel awkward situaties, perfect om je vrienden te pesten.

Toch is Kiwi Q&A niet een simpele vraag-en-antwoord-app, het is meer een soort sociaal platform. Mensen kunnen een account aanmaken, elkaar volgen en antwoorden liken. Voor meer informatie over de Kiwi Q&A app kun je onze uitleg eens lezen.

4. Air Hockey

Vroeger - toen alles nog beter was - ging men naar een hal om te gamen en spellen zoals Air Hockey te spelen. Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit om van Air Hockey te genieten, want dit kan gewoon op je mobiele apparaten. Air Hockey kun je spelen met twee spelers op één scherm, of online tegen elkaar.

Dit zorgt ervoor dat je altijd vermaak hebt, waar je ook bent. Air Hockey is een app die je moet installeren als je op vakantie gaat of lang moet reizen. Het is simpel, leuk en ook nog uitdagend. Air Hockey is met recht een van de top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen, al is het maar vanwege de felle strijd die ongetwijfeld losbarst.

3. Draw Something

Ken je het klassieke spelletje Draw Something nog? Dit werd enkele jaren geleden massaal gespeeld, maar de hype is nu voorbij. Eigenlijk is dat best zonde, want Draw Something is een hele leuke game. Het is zeker een van de top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen.

Voor de mensen die het spel niet kennen: Draw Something is een app waarbij je een object/figuur moet tekenen, terwijl een andere speler zo snel mogelijk moet raden wat die tekening voorstelt. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je wint. Draw Something is een geniale app, juist omdat niet iedereen perfecte tekenvaardigheden heeft.

2. Multiponk

Multiponk is een must have als het gaat om apps die je samen op de bank kunt spelen. De game is eigenlijk een soort Pong on drugs, best heftig dus. Iedere speler krijgt een kant van je tablet en moet ervoor zorgen dat de bal niet in zijn of haar doel terechtkomt.

Je kunt het spel met wel vier spelers tegelijkertijd op de bank spelen, wat zorgt voor een hoop positieve chaos. Nu is Multiponk nóg leuker, omdat de game werkt met speciale power-ups die het spel nog uitdagender maken. Als het gaat om de top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen, dan is dit zeker de op één na leukste app.

1. DrawRace 2

De leukste app van de top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen, is DrawRace 2. DrawRace 2 - van Ubisoft - is een bijzonder uitgebreid spel, maar wat wel makkelijk onder de knie te krijgen is. In DrawRace 2 moet je ervoor zorgen dat jouw auto de race op het circuit wint. Dit doe je door van tevoren een lijn te tekenen met je vinger over het circuit, waarop je auto die lijn volgt.

Dat is lastiger dan je denkt, want de app herkent de snelheid van je vinger. Hoe sneller jouw vinger over het scherm gaat, hoe sneller je auto gaat. Maar sneller tekenen is niet altijd beter, want dit kan er ook voor zorgen dat je uit de bocht vliegt. Je moet dus wel bepaalde vaardigheden hebben om goed te zijn in DrawRace 2.

Wanneer alle spelers (maximaal vier) hun lijnen hebben uitgetekend, start de race. Vanaf dat moment wordt het spannend, want alle auto’s racen tegelijkertijd tegen elkaar en je moet nog maar zien of jouw lijn zo goed is. DrawRace 2 is een fantastische game om samen van te genieten en dus een terechte nummer 1 op deze lijst van top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen.

Mis jij nog een app tussen deze top 5 beste multiplayer apps met vrienden te spelen, laat het dan weten in de comments.