De makers van Deus Ex en Tomb Raider werken samen om een nieuwe Marvel game te maken. Dit zal zeker niet de eerste Marvel game zijn waarvan we kunnen genieten, er kwamen namelijk heel wat games voor deze. De beste vijf van deze games vind je hier, in deze top 5 Beste Marvel games.

5. Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Street Fighter is al jaren een van de meest populaire en bekendste fighters die er beschikbaar is. Capcom, de ontwikkelaar van Street Fighter, ging een samenwerking aan met Marvel en hieruit ontstond Marvel vs. Capcom. De game kwam in eerste instantie alleen uit op arcade machines in Japan, maar werd later ook uitgebracht op consoles.

De eerste Marvel vs. Capcom kwam uit in 1998 op arcade machines en werd later uitgebracht op Dreamcast en PlayStation. Na verschillende delen kwam Capcom uit bij Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds. Om hier nog een schepje bovenop te doen, kwam Ultimate Marvel vs. Capcom 3 uit.

De Ultimate versie van de game kwam uit in 2011 op Xbox 360 en PlayStation 3. Deze versie bestond uit uit alle content die eerder uitkwam, maar had daarnaast ook een hele lading nieuwe content. Dit heeft ervoor gezorgd dat Ultimate Marvel vs. Capcom 3 niet alleen een van de beste Marvel games is, maar ook tot een van de beste fighters behoort.