1. Warframe

Warframe is het perfecte bewijs hoe games as a service kunnen werken. De free-to-play game van Digital Extremes zag al in 2013 het levenslicht, maar zal voorlopig nog niet stoppen met haar spelers vermaken. Door constant met updates vol met nieuwe content te komen zit het spelersaantal in 2019 al ver in de miljoenen.

In Warframe stappen spelers in de schoenen van de Tenno, een ras van eeuwenoude krijgers die recent uit hun cryogene slaap zijn ontwaakt. Om te vechten tegen de verschillende facties in de ruimte, zoals de robots van de Corpus en de militaire klonen van de Grineer, gebruiken de Tenno warframes. Deze pakken geven de gebruikers speciale krachten en extreme snelheid en lenigheid.

De content die Digitale Extremes toevoegt aan de game, komt dan ook niet alleen in de vorm van nieuwe verhaallijnen. Ook zijn er steeds meer warframes om aan je collectie toe te voegen, net zoals een diverse hoeveelheid aan wapens. De stoomtrein die Warframe heet zal voorlopig flink door denderen en staat daarom met recht op de toppositie in onze top 5 beste looter shooters.

Top 5 beste looter shooters - Jouw verslaving over het hoofd gezien?

Ben je het eens met onze top 5 beste looter shooters? Of zijn we jouw persoonlijke verslaving helemaal vergeten en had die op de lijst moeten staan? Laat het ons weten in de comments!