Top 5 beste Formule 1 games

Al jarenlang komen er Formule 1 games uit en met de groeiende populariteit voor de sport krijgen deze games ook steeds meer aandacht. Met zoveel verschillende keuzes is het dan ook niet gek dat je niet weet waar je moet beginnen. In deze review worden de beste Formule 1 games toegelicht!

5. Project CARS

Project CARS is een echte racegame simulator. De game zit boordevol met verschillende auto's en circuits en het ziet er ook nog fantastisch uit.

Project CARS noem je eigenlijk niet een echte Formule 1 game. Maar je hebt wel de mogelijkheid om met verschillende Formule 1 auto's te rijden. Dit zijn dan niet de echte namen zoals Ferrari en Red Bull, maar Project CARS geeft wel een hele toffe manier om met Formule 1 auto's aan de slag te gaan. Zo hebben ze namelijk veel Formule 1 auto's van verschillende jaren en kan je ook met klassieke jaren 90 Formule 1 auto's aan de slag.

Project CARS is wel een echte race simulator. Het is een lastige game om onder de knie te krijgen en dus echt voor de mensen die al een beetje ervaring hebben met racegames. Mocht je op zoek zijn naar een iets meer arcade racegame, dan is Project CARS niet geschikt.