Niet alleen verschijnen er dit jaar een paar grote exclusieve games op de Xbox One, er komen ook andere grote titels uit voor Microsofts console. Denk aan Anthem, Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2 en Sekiro: Shadows Die Twice. Die games vind je dan ook in de beste Xbox One games in 2019 om naar uit te kijken special. Deze lijst gaat over de beste exclusive Xbox One games.

5. Battletoads

Meer dan twintig jaar geleden verscheen de laatste Battletoads-game, genaamd Battletoads Arcade. Het origineel kwam in 1991 uit en werd toentertijd ontwikkeld door RARE en staat bekend om zijn genadeloze moeilijkheidsgraad. Een nieuwe Battletoads was dan ook iets wat velen niet verwachten bij de E3-persconferentie van Microsoft vorig jaar.

Dit jaar komt de nieuwste Battletoads-titel uit en bevat couch co-op met drie spelers en handgetekende 2.5D graphics. De ontwikkelaar van dienst is het relatief onbekende Dlala Studios en dit wordt één van de grootste games van de studio. Het gaat om een volledig nieuwe Battletoads-game. Liefhebbers die nog steeds van een uitdaging houden kunnen de originele Battletoads ook nog spelen, aangezien die in de Rare Replay zit.

Battletoads moet dit jaar voor de Xbox One uitkomen, maar heeft nog geen specifieke releasedatum.