1. Fortnite Battle Royale

De nummer een in deze lijst met de beste Epic Games Store games was eigenlijk onbetwist. Fortnite Battle Royale is met afstand het meest populaire en grootste spel van 2018. Uiteraard zijn er andere games die mooier en beter zijn, maar qua populariteit steekt er niets boven Fortnite uit. Er zijn maar liefst 200 miljoen spelers!

Fortnite Battle Royale en Save the World kopen in de Epic Games Store!

Er zijn twee versies van Fortnite; een is gratis en de andere kost op dit moment 19,99 euro. Fortnite Battle Royale is de gratis spin-off, waarbij honderd spelers op de map landen. Er moet materiaal worden verzameld en er moeten wapens gevonden worden. Dan kan de strijd beginnen, want er kan maar één spelers of één team overblijven.

Fortnite Save the World is wat minder populair dan de battle royale modus. Mede dankzij de prijs en het feit dat de game in 2019 gratis zou moeten worden. In Save the World ben jij een van de laatste overlevenden van een apocalypse. Door middel van dezelfde features als in de battle royale modus, moet jij de monsters van je afvechten en de wereld redden van een trieste ondergang.