Sommige van de games in deze lijst met de beste Epic Games store games zijn exclusief verkrijgbaar in deze winkel. Ook zijn er games die zowel op Steam als in de Epic Games Store beschikbaar zijn. Er staat zelfs een game tussen die nog niet is uitgebracht, maar waar wel heel veel mensen naar uitkijken.

5. Super Meat Boy

We trappen deze top 5 met de beste Epic Games Store games af met Super Meat Boy. Deze game werd ontwikkeld door Team Meat en kwam uit op 20 oktober 2010. Super Meat Boy is een platformer, net als Celeste en Kirby Star Allies, waarbij er veel levels moeten worden voltooid om de game uit te spelen. Super Meat Boy heeft vijf hoofdstukken en er moeten in totaal 300 levels worden voltooid.

Super Meat Boy kopen in de Epic Games Store!

In Super Meat Boy speel je als een rode kubus genaamd Meat Boy. Jouw vriendin, Bandage Girl, wordt ontvoerd door de superschurk van de game Dr. Foetus. Gedurende 300 levels ga je achter de slechterik aan en ontwijk je obstakels om jouw vriendin te redden. Naast de 300 levels die standaard in de game zitten, kunnen er ook extra levels worden gedownload die zijn gemaakt door de community. Zo ben jij eigenlijk nooit klaar met deze toffe platform game! Normaal gesproken kost deze game 14,99 euro in de Epic Games Store, maar tot en met 10 januari 2019 kun je de game gratis downloaden!