Bij Pasen draait het veelal om gezelligheid en voor velen staat het feest in teken van nieuw leven. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens pasen een film op te zetten met de familie, maar soms wil je de regie in eigen handen nemen en gewoon heerlijk gamen. Niet getreurd, met de top 5 beste easter games lijst helpen wij je uit de brand!

5. Deponia

In deze lijst beginnen we met een spel dat volledig in het thema staat van puzzels oplossen door voorwerpen te zoeken. Wanneer jij alle chocolade eieren thuis hebt gevonden en eigenlijk nog niet klaar bent met zoeken, raden wij Deponia of een ander goed zoek-en-vind-spel aan.

In Deponia bestuur je Rufus, een eenzame, slordige, maar toch hilarische jongen die ervan droomt om de vuilnisplaats die hij zijn thuis mag noemen te verlaten. Op een dag komt een mysterieus meisje Goal letterlijk uit de lucht vallen in Rufus zijn armen en kan de ‘romantische’ komedie beginnen. Goal komt uit de zwevende stad Elysium, waar iedereen zorgeloos in luxe leeft, maar niet voor lang..

Door Rufus te besturen kan je op zoek gaan naar voorwerpen om te ontsnappen uit de vuilnisplaats. Omdat het spel op cartoon-achtige wijze is weergegeven, vallen de items niet snel op en is het niet een spel dat je in één dag uitspeelt. Laten er nu net twee paasdagen zijn, waarop jij je kan gaan vermaken!