Het mooiste na het uitspelen van een prachtige game is wanneer de speelduur verlengd wordt door middel van nieuwe content. Extra gebieden, auto's, wapens en verhaallijnen zorgen ervoor dat het desbetreffende spel niet gelijk in de archiefkast beland. Alhoewel het voor de ontwikkelaars altijd een kunst is om een al afgewerkte game nog verder uit te werken, kan er over deze top 5 beste DLC van 2017 gezegd worden dat er heuse meesterwerken afgeleverd zijn.

5. Forza Horizon 3: Hot Wheels

Het had een 1 april grap kunnen zijn, maar er is daadwerkelijk een uitbreiding uitgebracht waarbij de speelgoedautootjes centraal staan. De Forza Horizon 3 Hot Wheels DLC wisselt het grind in voor felgekleurde plastic banen waar coureurs in wording het tegen elkaar opnemen. Het zou kunnen dat je het merk nog associeert met iets uit de kindertijd, maar dit is de meest plezierige en vlammende content die de game je voorschotelt.

In de Hot Wheels DLC komen de speelgoedbanen tot leven. IJzingwekkende loopings lopen over in hellingen waar je u tegen zegt en dan hebben wij het nog niet eens over de ervaringen die je meemaakt, wanneer je een sprong door een brandende hoepel moet maken of voorbij een dinosaurus komt! Dat allemaal vanachter het stuur van je vette bolide of hot rod.