Foto: Netflix

4. The End of the F***ing World

In vergelijking met de andere series in deze lijst met de beste bingewatch series heeft The End of the F***ing World hele korte afleveringen. Maar dat is helemaal niet erg, want met een beetje doorzettingsvermogen knal je heel de serie er in een zit doorheen. De afleveringen duren namelijk maximaal ongeveer twintig minuten. Er is maar één seizoen met acht afleveringen, waardoor je alles makkelijk in een keer kunt kijken.

Het verhaal gaat over James, een jongen die zichzelf eigenlijk nergens thuisvoelt, en Alyssa, een meisje dat zich verveelt in haar eigen leventje en op avontuur wil. Wat volgt is een geweldig avontuur met de twee vol met humor en spanning. James weet namelijk vrij zeker van zichzelf dat hij een psychopaat is en hij wil Alyssa eigenlijk zo snel mogelijk vermoorden. Hier weet zij uiteraard niets van af en er komt telkens iets tussen, waardoor James de kans maar niet krijgt. Een heerlijke serie, vol met humor, die je in een paar uur gekeken hebt!

Weet jij nog steeds zeker of je deze serie wil zien? Lees dan ons artikel met vijf redenen om The End of the F***ing World te kijken!