Top 10 zeldzame Fortnite skins met onder andere Skull Trooper en Ghoul Trooper

Fortnite battle royale is een van de meest populaire spellen op dit moment, maar dat is niet altijd zo geweest. Het spel, dat op 26 september 2017 uitkwam, was aan het begin helemaal niet populair door het bouwaspect. In 2018 ontplofte Fortnite en er zijn nu ongeveer 125 miljoen spelers.

Fortnite battle royale kost helemaal niets, maar in het spel kunnen wel outfits worden gekocht. Deze outfits, ofwel skins, geven geen voordeel in het spel, maar zien er alleen maar anders of mooier uit. Er is een aantal skins in het spel dat iedereen wil en bijna niemand heeft. Dit zijn de meest zeldzame Fortnite skins.

10. Nog Ops

De Nog Ops is een skin die verkrijgbaar was in de Item Shop. De skin lijkt misschien uit de kerstperiode te komen, maar deze skin is begin januari voor het eerst in de Item Shop verschenen. In totaal is deze skin maar drie keer verkrijgbaar geweest met als laatste keer 31 januari 2018. Deze skin kostte toen 800 V-bucks en staat daarom ook lager in de lijst.

De Nog Ops was geen onderdeel van de Battle Pass en kan nog terugkeren naar Fortnite Battle Royale, daarom staat deze skin op de tiende plek van de meest zeldzame Fortnite skins.