Het is een verschrikkelijke klus, maar iemand moet het doen. In deze top 10 ugly game chicks komen we de gekste dames tegen die iets afschrikwekkends hebben. Van overgewicht tot haar op vieze plekken naar uiteindelijk een bepaalde uitstraling. Deze dames hoeven niks te vrezen, want uiteindelijk komt echte schoonheid van binnenuit, alhoewel wij niet zeker weten of de dames in de top 10 ugly game chicks lijst daar beter op scoren.

10. Mileena (Mortal Kombat)

Op de redactie was Mileena één van de eerste namen die opgenoemd werd voor de lijst. Wie Mileena niet kent zal in bovenstaande video zien dat ze een mooi figuur heeft, maar de de fans weten dat je Mileena niet aan de tand moet voelen. Haar gebit is namelijk vlijmscherp en daarbij heeft ze niet echt een uitnodigende blik. Zou jij een hapje met Mileena willen eten?

9. Birdo

Nadat Birdo werd genoemd ontstond er een discussie, want is de compagnon van Yoshi een vrouw of man? Voor ons maakt het natuurlijk niet uit, de compagnon heeft een schattige uitstraling met een mooie rode strik en een hele grote mond (wat niet per se altijd goed is). Dat de geaardheid van Birdo onduidelijk is, gaat gepaard met de vraag of Birdo een vogel of gigantische gemuteerde miereneter is. In ieder geval is Birdo niet de knapste van Mushroom Kingdom, toch?

8. The Great Fairy (The Legend of Zelda Ocarina of Time)

Tinkerbell, Navi zijn feeën. Toch kan er maar één de lelijkste zijn en dat is The Great Fairy. The Great Fairy zit net als Navi in de Zelda spellen. Met haar grote menselijke vorm en krachten is het haar taak om Links Health Points aan te vullen en items te geven. Vinden jullie The Great Fairy ook zo ontzettend lelijk en hoort ze volgens jouw in de top 10 ugly game chicks lijst?

7. Fat Princess(Fat Princess)

She needs more cake! In Fat Princess sluit de speler zich aan bij één van de twee teams om de prinses te redden uit het kasteel van het andere team. Hierbij kunnen de twee teams hun gevangen prinses taart geven zodat ze zwaarder wordt en daardoor moeilijker te dragen is. De taart maakt de prinses niet echt aantrekkelijk...

6. Edna (Bully: Scholarship Edition)

Waar moeten we beginnen? Bij haar verschrikkelijke stem, lelijke kop, persoonlijkheid, vliegen die om haar heen blijven hangen of puisten in haar nek? Edna is een typisch voorbeeld van de kantine juffrouw die je echt niet om je heen wilt hebben. Ze spuugt, niest, hoest en stopt haar sigaretten in je eten!

Talking about a sparkling personality. Zou jij met Edna op date durven? Net als bij Mileena slaan wij deze date ook graag over! Ze hoort in ieder geval in de top 10 ugly game chicks lijst thuis!

5. Hoeren (Fable 2)

Fable zit vol met keuzes: word je een bad guy of held? Ga je trouwen of heb je seks met een hoer? En ga je dan voor veilige of onveilige seks? Fable 2 doet absoluut niet onder in de top 10 ugly game chicks aangezien sommige hoeren bijzonder lelijk zijn. Waar dacht Lionhead Studios aan tijdens het maken van deze game? Laten we een game vol stoppen met lelijke dames, bah!

4. Vrouwelijke zombies (Dying Light)

De vrouwelijke zombies zijn echt afschrikwekkend. Ze kunnen er misschien niks aan doen dat ze er zo verschrikkelijk uitzien, maar wat de dames zo lelijk maakt is hun gedrag! Normaal gesproken zou het fijn zijn als hordes vrouwen achter je aan rennen, maar in Dying Light willen ze niets anders dan je opeten! Om de lelijke vrouwelijke zombies te troosten: de mannen zien er ook verschrikkelijk uit!

3. The Witch (Left 4 Dead)

Left 4 Dead is een briljante co-op game met veel verschillende vijanden. Het meest lelijke en irritante karakter uit de game is zonder twijfel The Witch​. Wanneer je haar gejank hoort, denk je aan een klein meisje dat je moet helpen. Wanneer je eenmaal in de buurt komt of geluid maakt, kun je beter een geladen wapen hebben.

Naast haar afzichtelijke uitstraling heeft ze nagels, tanden en ogen waar je angstig van wordt! Heksen zijn in één klap angstaanjagender dan ooit! Verdient The Witch deze derde plek in de top 10 ugly game chicks volgens jou?

2. Mother (The House of the Dead Overkill)

Het zal je moeder maar zijn! Mother uit The House of The Dead Overkill staat zonder enige twijfel op plaats nummer 2 in de top 10 ugly game chicks. Toch was het feit dat een moeder zo lelijk en misvormd kan zijn niet doorslaggevend. De persoonlijkheid van Mother was de doorslaggevende factor aangezien ze een bad ass eindbaas is!

1. Clotho (God of War 2)

Het is bizar hoe Clotho eruit ziet: zó gigantisch, lelijk, evil en misselijkmakend. In veel top 10 lijsten wordt er nog gediscussieerd over de nummer 2, maar over de nummer 1 in de top 10 ugly game chicks is geen discussie mogelijk. De redactie koos massaal voor deze lelijke God of War 2 baas. Zijn het de gekke objecten op Clotho's lichaam of de gigantisch hangende borsten? Wij weten niet wat afschrikwekkender is.

Hebben jullie nog aanvullingen voor de lijst? Of hadden jullie liever andere chicks in de top 10 ugly game chick lijst gezien? Laat het ons weten in de comments!