Het is geweldig dat allerlei oudere games naar de Nintendo Switch worden gebracht. Op die manier kunnen we ook onderweg een aantal van onze favorieten spelen. Maar, zoals altijd, zijn er meer games die we wel op de Switch willen zien verschijnen! Dus hier zijn tien games die een Switch remaster moeten krijgen.

10. Paper Mario

Laten we beginnen met een game van Nintendo’s eigen bodem. Paper Mario, een game die origineel is uitgekomen voor de Nintendo 64, heeft een unieke visuele stijl en is een geweldige game voor de beginnende RPG-speler. Het action command systeem van de game kan mooi vertaald worden naar de Joy Cons, zonder weinig van het oude systeem te veranderen.

Natuurlijk, als Nintendo het wil dan kunnen motion controls toegevoegd worden aan de action commands. Ook is het misschien wel leuk om de game uit te breiden met een stickeralbum. Dan kun je stickers verzamelen tijdens je reis door de gamewereld. Een andere optie is een kleurboek, met de Big Paint Stars van Paper Mario: Color Splash. Het is makkelijk om de game wat extraatjes te geven.