Valentijnsdag: liefdesbriefjes, romantische diners bij kaarslicht, een boeket van rode rozen, cadeautjes. Allemaal dingen die je kunt doen om je geliefde gelukkig te maken. Wat je ook kunt doen is samen een romantische game spelen. Daarom hebben wij deze top 10 romantische games voor je op een rijtje gezet. Je mag ze trouwens ook gewoon spelen als je geen partner hebt. Het zijn korte games, ideaal voor een avondje of in het weekend.

10. De Sims 4

Als alle games in deze special met top 10 beste romantische games je niet bevallen kun je nog altijd je eigen romantische verhaal maken. Probeer jezelf en je vriendin na te maken en beleef jullie relatie helemaal opnieuw. Of bedenk een nieuw verhaal, met nieuwe personages. Maak je romantische dromen werkelijkheid.

Wie weet wordt het samen Sims spelen een belangrijk onderdeel van jullie relatie. Of wordt het een Valentijnsdag traditie? Je kunt het namelijk eindeloos herspelen. De Sims 4 is te spelen op PC, Mac, PS4 en Xbox One. Ook De Sims 3 is trouwens nog steeds de moeite waard om te spelen en is bovendien mogelijk goedkoper te verkrijgen inclusief alle uitbreidingen.