Natuurlijk zijn er al tig series die het volgen waard zijn. Zo heb je Game of Thrones, The Walking Dead, Arrow, Goede Tijden Slechte Tijden en nog veel meer. Deze series lopen allemaal al een tijdje en zullen ook in 2015 weer door velen van ons gevolgd worden.

Maar in 2015 komen er ook nieuwe series voorbij. Er zit voor ieder weer wat wils bij en dat zorgt ervoor dat iedereen zeker wel een of meerdere nieuwe series om in 2015 te volgen heeft. Lees in deze special op welke series we doelen, maar let wel, de eerdergenoemde series staan hier dus niet tussen.

Het zou een beetje lullig zijn als je daar nu in stapt, aangezien je dan minimaal twee en een half seizoen achter loopt. The Walking Dead heeft er bijvoorbeeld al vier seizoenen op zitten en Game of Thrones komt ook al met seizoen 5. Nee, deze series in dit overzicht gaan pas echt in 2015 van start of zijn eind 2014 begonnen.

Gotham

Laten we maar beginnen met een inkoppertje. Batman, The Joker, Catwoman en alle andere helden en schurken komen natuurlijk ergens vandaan. Voor wie wil weten waar zij allemaal begonnen zijn is er deze serie die eigenlijk niet eens om hen draait. Nee, de serie draait om Commisaris Gordon die natuurlijk ook maar als agentje is begonnen.

Hij moet zich in de serie staande houden tussen corruptie, maffiapraktijken en natuurlijk de meest bizarre en wrede schurken die zich in Gotham ophouden. Gotham is al in 2014 begonnen, maar erg populair. Ook in 2015 is dit dus een serie die je moet volgen.