Games met vrolijke kleuren, muziekjes en personages zijn meestal een succesformule voor een leuke en vrolijke game. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn, want sommige games maken je juist vrolijk dankzij andere aspecten. Misschien vind je het bijvoorbeeld fantastisch om vijanden te verslaan onder het genot van een episch muziekje of misschien wel iets totaal anders. Dit zijn 10 aanraders voor als je zin hebt in een bijzonder leuke en vrolijke game.

10. Plants VS. Zombies

Plants VS. Zombies. Wie kent het niet? In dit bekende spelletje moet je met behulp van verschillende planten de zombies zien te stoppen. De ene plant is nog gekker dan de ander en niet alle planten kun je constant blijven gebruiken.

De leuke gameplay en knotsgekke planten zorgen ervoor dat het een simpele, maar uiterst vermakelijke en vrolijke game is. Als je even de tijd wil doden in de trein of bus of gewoon thuis: Plants VS. Zombies is voor overal. Het spelletje is uiterst populair geworden. Zo is uit het succes van Plants. VS. Zombies de game Plants VS. Zombies Garden Warfare ontstaan.