Iedereen kent wel die ene game die je vroeger helemaal te gek vond en waar je nog steeds een grote liefde voor hebt. Helaas zijn de meeste games niet meer te spelen op de huidige consoles.

Gelukkig bestaat er Xbox Backwards Compatibility die een flink aantal Xbox 360 games beschikbaar stelt voor de Xbox One. Er ontbreken hier nog wel een aantal toppers aan.

Op een website van Xbox is het mogelijk om je stem uit te brengen op welke games Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen. De kandidaten hier zijn gebaseerd op games die zich hoog in deze lijst bevinden. De toppers vind je terug in deze special!

10. Max Payne 3 (2012)

Max Payne 3 is de eerste game die we terug willen zien op de Xbox One. Max Payne 3 gaat over de gepensioneerde Max. Hij zit vast in een midlife crisis en dit geeft een originele draai in het verhaal van Max Payne 3.

Het verhaal van Max Payne 3 is origineel wat de game erg interessant maakt. Daarnaast heeft de game toffe shootouts, mooie animaties en gave missies wat Max Payne 3 een van de beste third-person shooters ooit maakt. Alleen de singleplayer maakt de game al waard om nog een keer te spelen.

Mocht je geen zin hebben in de singleplayer, dan is er ook nog een toffe multiplayer waar jij je urenlang kunt vermaken. Ideaal dus voor Xbox Backwards Compatibility!