Deze top tien beste Xbox One games bevat games die alleen voor het Microsoft platform uit zijn gekomen, maar ook titels die op meerdere platformen vertegenwoordigd zijn. Alle genoemde titels zijn op de Xbox One werkelijk pareltjes en daarmee de tien beste games voor Xbox One van 2018.

10. NieR: Automata

We starten deze lijst met een game die eigenlijk in 2017 al uitkwam, maar pas in dit jaar voor de Xbox One verscheen. In NieR: Automata kom je op een dystopische aarde terecht die gerund wordt door robots. De mens is door de mechanische rotzakken nagenoeg uitgeroeid en slechts een klein deel van de mensheid wist te ontkomen naar de maan. Maar de mens is klaar om terug te slaan met hun eigen robot: de androïde 2B van het YoRHa-project.

Met in iedere hand een zwaard maak je de vetste combo’s en verander je legers aan robots letterlijk in schroot. Kabels, plaatmateriaal, schroeven en de nodige olie vliegen je om de oren, maar het is niet alleen hakken wat de klok slaat. Tussen alle actie door moet er in NieR: Automata moet ook het nodige geslopen en ontdekt worden, waaronder de oorzaak van de ondergang van de mens. Het is een avontuur om urenlang van te genieten!

NieR: Automata is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De game krijgt binnenkort ook een game of the YoRHa (game of the year) editie.