De PlayStation 4 wordt dit jaar al weer vijf jaar oud. Er zijn nog genoeg om naar uit te kijken en daarvoor hebben wij de tien beste aankomende PlayStation 4 releases op een rij gezet. Die games zijn er helaas nog niet, dus moeten we het doen met de games die er in de PlayStation Store te vinden zijn. Daarom zetten wij de top 10 beste PlayStation Store games op een rijtje.

10. Nidhogg 2 (14,99 euro)

We beginnen onze top tien beste PlayStation Store games met Nidhogg 2. Voor wie niet van de traditionele fighting-games houdt, biedt Nidhogg 2 je een goed alternatief. Het is niet erg dat je elk potje een aantal keren sterft, want het doel is niet om de ander te vermoorden. Je doel is namelijk om naar het einde van de stage te rennen, dus als je links begint, moet je rechts eindigen en vice versa.

Het spel heeft dan wel een onaantrekkelijke artstyle, maar deze is wel toepasselijk voor het spel. Het draait namelijk allemaal om de lelijke waanzin die kan ontstaan terwijl je voor je leven rent. Het vechten is daarbij een kunst op zich, want het duurt even voor je alle lagen van het gevechtssysteem door hebt. Wanneer je dit eenmaal door hebt door de singleplayer te spelen, ben je klaar om het op te nemen tegen je vrienden.