De Nintendo Switch is al meer dan een jaar oud. Er zijn al verschillende pareltjes voor de console verschenen. We hebben dan ook natuurlijk een Top 10 Beste Nintendo Switch games van 2017, maar hier gaan we het hebben over de Nintendo Switch eShop. Wekelijks verschijnen er namelijk games in de eShop en dus zetten wij de top 10 beste Nintendo Switch eShop games op een rijtje.

10. Vesta (9,99 euro)

Final Boss Games heeft deze futuristische puzzelgame gemaakt. Wat Vesta bijzonder maakt is dat je de puzzels alleen met twee karakters gelijktijdig moet oplossen. Je hebt niet alleen de controle over Vesta, maar ook over haar vriend BOT. Met Vesta en BOT is het aan jou om de 36 levels die over vier hoofdstukken verdeeld zijn te doorkruisen.

Dankzij een scala aan hersenkrakers en strategische gameplay bewijst Vesta dat je voor dit spel je hersenen goed aan het werk moet zetten. Dit doe je gelukkig wel terwijl je naar een kleurrijk scherm zit te staren. Je hoeft overigens niet continu je brein te breken, want je moet ook de verschillende vijanden goed in de gaten houden. Mocht je nog steeds twijfels hebben, check dan vooral de Vesta review.