We zullen in deze lijst niet alle Call of Duty voice actors opnemen omdat dit er simpelweg teveel zijn en omdat we die al in een aparte special hebben behandeld. Alleen zij die een het stem leenden voordat het een gewoonte was (of een wel heel iconische toevoeging hadden) krijgen een plekje. Mits ze ook nog andere projecten achter hun naam hebben!

10. Danny Trejo

Je zal deze ruw uitziende man ongetwijfeld kennen uit een van zijn vele films. Machete, Death Race, Maximum Impact of Bullet. Uiteraard speelt Trejo in bijna al deze films een boze Mexicaan en zijn de films volgepropt met actie.

Behalve een iconisch gezicht heeft Trejo ook een ontzettend herkenbare stem. Niet vreemd dan ook dat hij meewerkte aan een van de vele Call of Duty games. Die gameserie heeft er een gewoonte van gemaakt om voor elke campaign (of zombiemap) een nieuw blik met Hollywood-acteurs open te trekken.

Toch was dat niet het eerste project waar Danny Trejo zijn stem voor uitleende. Hij is namelijk ook de horen als Raul Tejada in Fallout New Vegas. Je weet wel, die monteur die opgesloten zit in een kamertje tussen de Super Mutants.

De Ghoul Raul zal, als je hem bevrijdt, meekomen als nuttige volger. Zijn ervaring al monteur komt best vaak van pas als je wapen na veel gebruik bijna uit elkaar valt. "Whatever you say boss." Zo is het maar net Danny! De iconische Amerikaan verdient sowieso een plekje in deze top 10 beste Hollywood voice actors.