De maand juni begint al erg gezellig met een aantal films in het komedische genre. Wij trakteren jullie op drie aanraders die jouw maand aangenaam gezellig gaan maken.

We beginnen met de film Spy, waarin Jude Law, Jason Statham en de hilarische Melissa McCarthy de hoofdrollen op zich nemen, en gaan daarna over naar de populaire serie Entourage, waar nu een film van komt.

De laatste komedie is met Al Pacino, Melissa Benoist, Jennifer Garner en een aantal andere bekende acteurs en heet Danny Collins.

Spy - 4 juni

De CIA-kantooranalist Susan Cooper (Melissa McCarthy) heeft een saai leven en is tegelijkertijd de ongeziene held van veel gevaarlijke missies.

Wanneer haar partner (Jude Law) onvindbaar is en alle identiteiten van de geheime agenten op straat komen te liggen, kan alleen Susan undercover. Haar missie: binnendringen in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Entourage - 11 juni

De grote filmster Vincent Chase is terug met zijn entourage, bestaande uit Eric, Turtle en Johnny. De gelijknamige serie, gebaseerd op het leven van Mark Wahlberg, heeft eindelijk een film gekregen.

De avonturen van Vincent en zijn vrienden worden nog heftiger, spannender en hilarischer wanneer de acteur aangeeft ook te willen gaan regisseren.

Met een groot aanbod aan Hollywoodacteurs en -actrices, dat graag een kleine rol in de film wilde spelen, moet deze film wel slagen, toch?

Danny Collins - 25 juni

De legendarische Al Pacino ('Say hello to my little friend!') speelt de rol van Danny Collins, die in de jaren 70 erg populair was als muzikant. De rockster besluit om zijn leven te veranderen nadat hij een 40 jaar oude brief ontvangt van John Lennon.

Terwijl Danny op zoek gaat naar een nieuwe liefde, een hereniging met zijn zoon en het volgen van zijn passie, zien wij de komische avonturen van een muzikant die zijn leven wil beteren.

Als geen van deze films je een beetje aan het lachen kan krijgen, zit je absoluut naar het verkeerde genre te kijken. Gelukkig hebben wij in de top 10 beste films voor juni 2015 ook andere genres: op de volgende pagina staan een paar films waar wij kippenvel van krijgen!