De multiplayer modus van Red Dead Redemption 2 komt ongeveer een maand na de release van de game uit in de vorm van een open beta. Alle spelers met een exemplaar van de nieuwste game van Rockstar Games in hun bezit kunnen Red Dead Online gratis uitproberen. Veel spelers keken uit naar de online modus, want ook de multiplayer van GTA V, die ook ontwikkeld is door Rockstar Games, is nog altijd razend populair.

Het is echter nog een beta, dus er komt nog genoeg bij in de weken, maanden en waarschijnlijk jaren na release. Daarom denken wij alvast na over de dingen die we graag in komende updates willen zien.

5. Paardenraces

Een van de toffe features uit Red Dead Redemption 2 zijn de paarden. Jouw paard is je vriend voor het leven om de band tussen dier en mens te onderhouden moet je je paard goed verzorgen. Hierdoor gaat je Horse Bonding Level omhoog en hierdoor heeft jouw paard steeds meer voor je over.

Een van de toffe features die wij graag in Red Dead Online zouden zien zijn paardenraces. Er zijn negentien verschillende soorten paarden in Red Dead Redemption 2 en de ene is nog sneller dan de ander. Door een steeds betere band met jouw knol, kan jouw paard steeds meer manoeuvres en zou je dus de strijd aan kunnen gaan met andere spelers.

Hierbij zou je kunnen denken aan weddenschappen, waar jij een deel van jouw zuurverdiende centen op het spel zet. Je zou zelfs kunnen racen voor het paard van de ander, maar dan moet je wel zeker weten dat je gaat winnen. Het zou zonde zijn om jouw trouwe viervoeter op deze manier kwijt te raken.