In Fallout 76 gaan spelers de wijde wereld in nadat ze een avondje doorgehaald hebben in Vault 76. Een hele nieuwe wereld vol loot en vijanden wacht op iedereen, maar ook een wereld waar het nodige aan toffe locaties te vinden is. West Virginia is verdeel is zes regio’s waarin wij rondliepen om jou wat toffe plekjes aan te wijzen.

5. Vault Tec University

De eerste van de toffe Fallout 76 B.E.T.A. locaties die je bezocht moet hebben is de Vault Tec University. Misschien zit je er helemaal niet te wachten om naar school te gaan in een game, maar de Vault Tec leeromgeving is net even wat toffer dan de standaard school. Buiten de universiteit staat een enorm beeld in Fallout stijl. Hoe is de school van binnen?

Daar moet je zelf achter komen. Hoe dan ook, de school is zeker een bezoekje waard, maar zorg wel voor voldoende munitie en een goede uitrusting voordat je naar binnen gaat! Wie weet steek je nog wat op. De universiteit ligt in de regio The Forest, waar ook Vault 76 ligt. Zodra je een plaatsje genaamd Morgantown ziet, ben je in de buurt.