Titanfall 2 Bounty Hunt features - Wat je moet weten over de gamemode

1. Titanfall 2 Bounty Hunt features - Dynamiek komt Bounty Hunt ten goede

De aangename hectiek en supersoepele manoeuvres uit de eerste Titanfall zijn in het vervolg weer helemaal terug. In het speltype Bounty Hunt dat we op EA's stand op de gamescom konden spelen, werd dat elke seconde duidelijker. We voelden ons net Faith uit Mirror's Edge, zo gemakkelijk dreunden we sierlijke double jumps en wall runs uit de Xbox One-controller.

De wapens zijn tot nog toe in balans en hebben fraaie beeld- en geluidseffecten, en de algehele besturing is zo strak als een vioolsnaar. Ook kunnen we een sliding maken voor een onverwachte beweging naar onze tegenstanders, zoals in Call of Duty: Advanced Warfare en de free-to-play shooter Warface van Crytek.

Op deze manier vergeten we even dat Bounty Hunt helemaal niet zo'n creatieve modus is. Of dat de AI in deze alpha-versie nog wel heel zwak in zijn schoenen staat. Maar als alle andere spelmodi net zo heerlijk comfortabel, actievol en gebalanceerd wegspelen als Bounty Hunt, wordt dit weer net zo'n goede game als het eerste deel.