Titanfall 2 beta special - De tofste dingen van het strijdtoneel

2. Titans gebalanceerder

Op dit gebied heeft Respawn een heleboel verbeterd. Iedere Titan heeft eigen unieke eigenschappen die jou in de strijd helpen. In de Titanfall 2 beta waren er twee beschikbaar die dit al prima demonstreerden. Scorch, een Titan die vuur gebruikt, en Ion, een Titan die pure energie op zijn tegenstanders los laat.

Je kunt een Titan oproepen, maar hoeft hier niet meteen in te gaan zitten. Je kunt de enorme robot achter je aan laten hobbelen als een soort bodyguard, maar je kunt deze ook een gebied laten verdedigen. Op die manier kun je zelf de hort op en de tegenstander elders het leven zuur maken. Als je toch besluit in je Titan te klimmen dan verloopt ook dit veel vloeiender dan voorheen.

Titans vangen je uit de lucht en bukken bijvoorbeeld om je op te rapen en in de cockpit te zetten. En dit alles ziet er bijzonder gelikt uit. En als je in een één op één gevecht met een andere titan terecht komt, krijg je soms de gelegenheid om een finisher uit te voeren. Jouw Titan zal de andere dan letterlijk vermorzelen met pilot en al.