5. Paradox

In deze film werkt een groep jonge wetenschappers aan een geheim project waarmee ze hopen vooruit de tijd in te kunnen reizen. In een ondergrondse bunker proberen ze met een deeltjesversneller een soort zwart gat te openen. Ze testen hun project door een van hen een uur vooruit de tijd in te sturen, maar als hij terugkomt heeft hij schokkend nieuws.

De wetenschappers hebben dan nog geen idee van de problemen die ze nog tegen gaan komen. Met elke volgende tijdreis stapelen de paradoxen zich op. Elke verandering in de tijdlijn zou het einde kunnen betekenen voor de nog jonge wetenschappers, maar het zou ook kunnen dat ze juist ten onder gaan door niets te veranderen.

In de cast van deze time travel op Netflix film zitten onder andere Zoë Bell en Malik Yoba. Zoë Bell is vooral bekend door haar rol als stunt double in Inglorious Bastards en in de Kill Bill serie. Ook speelde ze als actrice in Django Unchained, Gossip Girl en Oblivion. Malik Yoba speelt ook in de nieuwe serie Designated Survivor, waarin hij de rol van Jason Atwood vervult.