Door de animeserie heen zijn er behoorlijk wat mensen, saiyans, namekians en andere aliens met elkaar op de vuist gegaan. Heel wat gave personages hebben in Dragon Ball, Z, GT en het huidige Super gevochten alsof hun leven ervan afhing, wat in veel gevallen ook op ging. Dragon Ball FighterZ bevat de meest iconische personages maar met gelijke kansen, waardoor je zelfs als Krillin kunt winnen van Frieza.

10. Adult Gohan

Alhoewel Gohan op volwassen leeftijd lang niet zo’n toegewijde vechter meer is als hij in zijn vroege jaren was, blijft hij toch een van de coolere Dragon Ball personages. Al is het maar omdat hij de zoon van Goku is én hij ooit Cell heeft verslagen. In de heeft hij bovendien een paar flinke trucjes in huis.

De volwassen versie van Gohan weet namelijk hoe hij in een Ultimate vorm moet transformeren, waardoor hij extra schade toedeelt en zijn special- en superaanvallen verbetert. Ook kan hij een zogeheten Family Kamehameha uitvoeren, waarbij hij samen met Goten en Goku de blauwe lichtstraal op de tegenstander afvuurt.