De spreekwoordelijke oorlog tussen Microsoft en Sony is al tijden aan de gaan. Sony knalt er de ene PlayStation Exclusive na de andere uit, terwijl Microsoft hierin een beetje achter blijft. Wellicht kan de komst van de Next Gen Xbox consoles nieuw leven blazen in de Xbox Exclusive games. Dit zijn de tien Next Gen Xbox games die wij op de volgende generatie consoles willen zien.

10. Starfield

Er ligt een behoorlijke druk op de schouders van Starfield. Het is namelijk de eerste nieuwe game-serie van Bethesda in de afgelopen 25 jaar. De fans van onder andere Fallout en The Elder Scrolls zullen zich moeten opstellen voor een game die zich afspeelt in de ruimte. Daarnaast heeft Bethesda helemaal geen limiteringen, juist omdat het een nieuwe serie is.

Het verhaal van Starfield speelt zich dus af in de ruimte, maar daar is eigenlijk alles ook wel mee gezegd. Er is een korte trailer beschikbaar, maar hierin komt geen gameplay naar voren. Het is op dit moment vooral wachten op nieuwe trailers, gameplay en meer informatie tijdens bijvoorbeeld E3 2019. Het is al wel bekend dat de game zal gaan uitkomen op de Next Gen Xbox console.