De tien beste Nedgame sales die er op dit moment zijn, baseren we op hoe recent de games zijn en de prijs/kwaliteit. Daarnaast is het ook relevant om te kijken naar of de games niet altijd in de aanbieding zijn, want dan kun je het moeilijk nog een aanbieding noemen. Laten we snel beginnen met de tien beste Nedgame sales, want op nummer tien staat Steins;Gate 0.

10. Steins;Gate 0

Steins’Gate 0 is voor de schamele prijs van 12,00 euro namelijk alsof je een onbekend, maar heerlijk snoepje uit de snoepwinkel steelt. Je weet misschien niet in eerste instantie waar het spel over gaat, maar zodra je ervan proeft vind je het heerlijk. Het is namelijk een game die volledig draait om het ervaren van het verhaal. Een verhaal dat je door middel van verschillende oogpunten gaat ervaren.

Dit doe je in combinatie met de gameplay die je zou kunnen vergelijken met games als Firewatch aangezien het hier ook een visueel boekverhaal betreft. Veel lezen en interactie met andere personages, maar dat is typisch het genre. Je zou bijna naar de winkel rennen voordat de game weer 49,99 euro kost.