De The Walking Dead The Final Season episode 3 release komt als snel en pakt de draad op waar de tweede aflevering eindigde, maar wordt nu niet meer ontwikkeld door ontwikkelaar Telltale. De game wordt afgemaakt door Skybound Games nadat Telltale Games eerder dit jaar werd gesloten. Een paar dagen nadat de ontwikkelaar sloot, maakte Skybound bekend dat de resterende afleveringen met een deel van de originele makers afgemaakt zouden worden.

De trailer toont zowel beelden van de eerdere games als een aantal scenes van wat er zich in de nieuwe aflevering gaat komen. Door Clementine's hoofd spookt nog steeds het advies wat Lee al die jaren geleden aan haar heeft gegeven en gebruikt dat om ervoor te zorgen dat AJ veilig blijft. Ook de jonge knaap is te zien met pistool in hand om de zombies op afstand te houden.

The Walking Dead The Final Season Episode 3 release al snel

De volgende aflevering komt al in de derde week van januari en komt dan op alle platformen uit. Zowel de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch krijgen de nieuwe afleveringen en je kunt de aflevering alvast door middel van een season pass kopen. Toen Telltale de deuren sloot werden de games van de ontwikkelaar ook verwijdert van Steam bijvoorbeeld. Sinds de aankondiging van de volgende aflevering zijn deze nu wel weer te vinden in de Steam.

Dat is maar goed ook, want de eerste twee afleveringen van het meest recente seizoen waren van hoog niveau. Zo gaven we de eerste aflevering van van The Walking Dead Final Season 'Done Running' in onze review een 8.5 dankzij de goede karakterontwikkeling. In onze review van de tweede aflevering waren we te spreken over de leuke dialogen en dat werd bekroond met een 7.5.

Je kunt de eerste twee afleveringen van The Walking Dead The Final Season nu al spelen op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.